Årets Bjessing 2023 – Christian Jensen

I forbindelse med indvielsen af Ærespyramiden blev Christian Jensen Stationsvej 11 i Biersted udnævnt til “Årets Bjessing 2023” efter indstilling fra Biersted Idrætsforening og Biersted Landsbyråd.

Årets Bjessing 2023
Årets Bjessing 2023

Træner igennem 19 år. Forældre- barn gymnastik, Trille Trolle og håndboldtræner gennem 10 sæsoner, dvs. at han har fulgt pigerne siden de var helt små, til at de nu skal spille U15 i kommende sæson. Efter hver hjemmekamp tager Christian som regel også lige en tjans i cafeteriet, hvor han langer pomfritter og franske hotdogs over disken i lange baner.

Selvom Christians hjerte banker for børn og unge, så er der skam også plads til de voksne, så Christian var i en del år holdleder for Floorball for mænd i deres bedste alder. Senest har Christian været med til at starte et Volleyball hold op, hvor der er åbent for alle.

Christian er BIF’s Webmaster igennem en årrække, det er en af de meget oversete poster, da det jo ofte er taget for givet, at der er en velfungerende hjemmeside. Christian går lige lidt længere end hvad der forventes – f.eks. har han for nylig sagt ja til at stå for opsætning af en ny infoskærm i hallen. Denne har han senest opdateret til Nørhalne Cup, hvor han opdaterede hver aften med dagens program, reklame for byens Brugs, pizzaria mv.

Han står for bookingerne i hallen: cafeteriet, møder, og lægger kampprogram for badminton, håndbold og fodbold, fester mv. på infoskærmen.

På billedet får Christian Jensen overrakt diplom, bjesk og blomster af Finn Bo Hansen fra Spar Nord

Han er ordentligt i det han laver – overholder BIF’s retningslinjer, og det er vigtigt for ham, at alle får lige behandling. Der er et fint samarbejde mellem ham og bestyrelsen f.eks. når han står i en udfordring, da er det vigtigt at melde ind til bestyrelsen med problemet og hans holdning, og at det er bestyrelsen, som arbejder med retningslinjer, og at han arbejder ud fra dem.

Hjælpsom – møder han nogle udfordringer, tager han fat. Når nogle efterspørger hjælp på eks Facebook (BIF, Landsbyrådet, Skole mv), så forholder Christian sig altid til opslaget. Han tilbyder sin assistance, hvis han kan. Han hjælper og byder ind, når der skal sættes flagallé op og ned, samt julebelysning, såfremt han også har tid til dette.

For år tilbage da Christian havde børn der var med i FDF, var han selvfølgelig en af dem, man altid kunne regne med i forhold til at tage med på sommerlejr, for at give en hånd med i køkkenet eller hvor der var behov.

Han tager initiativ, er typen som bare gør noget! F.eks. har der stået en tom gasflaske og nogle tomme ølkasser i forgangen i hallen igennem flere uger. Christian tager sig af det ved at skrive til caféudvalget, om han skal bytte og sælge for dem. De første 100-vis af mennesker er gået forbi uden at gøre noget.

Han har været i skolebestyrelsen gennem tolv år, hvor han de sidste fire år var formand.

Har været i forældreråd gennem seks år med mange spændende og gode arrangementer for børn og forældre.

På billedet ses Henrik Leding Skøtt, Christian Jensen med skiltet til Ærespyramiden og Finn Bo Hansen fra Spar Nord

Han er Stationsvej Syd gadefodbold formand gennem de sidste 13 år. Han har en god metode for at finde spillere til holdet, så alle får mulighed for at høre om gadefodbold og muligheder for at sige ja/nej – han går rundt til alle huse. I de huse, hvor nye er flyttet ind, banker han på og tager en snak. Dem, som har afvist år efter år, får stadig en seddel i postkassen, dem som plejer at deltage, får også en seddel samt en personlig besked igennem Facebook. Det er vigtigt for Christian, at alle er velkomne og føler sig det!

Han har lavet Moseløbet igennem 11 år. Han brænder for det, og lægger mange kræfter i det. Har i år stået for kommunikation mellem BIF og Jammerbugt Kommune. Han har fundet to nye medlemmer af udvalget og får nye medlemmer til at føle sig velkommen.

Christian er frivillig med stort F, det må simpelthen være en del af hans DNA.

Og så er han først og fremmest et rigtigt godt, lunt og skønt menneske, som vil alle det bedste.

STORT tillykke med udnævnelsen!